середа, 07 жовтня 2015 16:47

У Голлівуді знімуть продовження трилера "Хижа в лісі"

У Голлівуді знімуть продовження трилера "Хижа в лісі"

Голлівудська кіностудія MGM планує зняти продовження фільму "Хижа в лісі" 2012 року.

"Студія хоче, щоб ми це зробили, така пропозиція вже надходила. Найсмішніше, що спочатку ми взагалі не планували ніякого продовження", - розповів в інтерв'ю DenOfGeek режисер оригінальної картини Дрю Годдард.

Однак, за словами Годдара, він не може повністю виключити можливість появи сиквела за певних умов.

"Найцікавіше в "Хижі ", що її правила абсолютно божевільні. Ми продемонстрували багато божевільних ідей. Тому я впевнений, що ми зможемо якось викрутитися, якщо нас щось надихне. Я знаю, що Джосс Уідон (виступав сценаристом і продюсером фільму), також як і я, не хотів би розтягувати те, що ми зробили в першому. Словом, якщо і буде продовження, то тільки в тому разі, якщо нам це здасться досить веселим", - додав він.

Фільм "Хижа в лісі" розповідав про групу молодих людей, які збираються провести час у загубленому в лісах будинку, і стикаються з монстрами, що намагаються їх убити. У картині зіграли Кріс Хемсворт, Річард Дженкінс, Бредлі Уітфорд, Емі Еккер, Сігурні Уівер і інші.

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді знімуть продовження трилера "Хижа в лісі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі