понеділок, 24 жовтня 2016 19:54

У фільмі "У ліжку з Вікторією" головна героїня відмовляється від сексу
6

20 жовтня в український прокат вийшла комедійна мелодрама французької режисерки та сценаристки Жюстін Тріє "У ліжку з Вікторією". Це друга повнометражна стрічка в її фільмографії. Цього року вона відкривала Тиждень Критики на Каннському фестивалі.

Головною героїнею фільму стала Вікторія (Вірджинія Ефіра) – жінка, яка вирішує відмовитись від сексу. Вона – успішний адвокат та мати двох дочок. Її життя сповнене хаотичними стосунками з різними чоловіками. Вікторія розуміє, що їй потрібна перерва й планує зосередитись на роботі. Береться за справу свого друга, дружина якого звинувачує його у нападі та ґвалтуванні. З дочками вдома допомагає Сем (Венсан Лакост) – у минулому наркоторгівець, якому вона допомагала у суді. До того ж, блог колишнього чоловіка Девіда стає неймовірно популярним. Як виявляється, в ньому він описує особисте життя Вікторії, що загрожує її кар'єрі .

Сама режисерка відмічає, що її стрічка має феміністичні настрої. Фільм просякнутий жартами про безліч чоловіків у особистому житті жінки. Кожен з них відіграє якусь роль, але сама Вікторія часто не розуміє, яку саме.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Героїня фільму намагається розібратися з коханцями

Фільм досить динамічний. Глядачеві показують щонайменше 3 сюжетні лінії: робота Вікторії, теперішнє та минуле кохання.

Незважаючи на сильний та незалежний образ самої героїні, все одно не важко зрозуміти, що жінка заплуталась у власному житті. Про це свідчить той вир думок та переживань, який вона ділить з іншими жінками та її психологом. Ця історія нагадує старе прислів'я "за двома зайцями поженешся – жодного не впіймаєш". Та одного зайця Вікторії все ж таки впіймати вдалось, але до цього довелось докласти зусиль.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "У ліжку з Вікторією" головна героїня відмовляється від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі