неділя, 30 серпня 2015 17:53

В Адміністрації президента представили модерні герби усіх регіонів України
25

Фото: АП

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка 29 серпня з представниками територіальних громад на "офіційному" рівні були використані модерні герби міст України та Криму.

В Адміністрації президента зауважили, що це — серія робіт відомого українського художника Андрія Єрмоленка.

"Він працював над нею більше року. І саме сьогодні ми з Вами перші, хто може ознайомитися з повною колекцією. Тож децентралізація стає подією не тільки у політичному, а й у мистецькому житті нашої країни", - йдеться у повідомленні АП.

"У кожного герба, у кожного міста України є свій неповторний візерунок, свої особливості. Та ці такі різні візерунки, ці різні кольори разом утворюють єдину і неповторну Україну. І Київ, і Галичина, і Донбас, і Крим – це все Україна", - прокоментували на офіційній сторінці АП у Фейсбук.

Зауважимо, що окремі герби Єрмоленко представляв і раніше, проте в повній колекції з'явилися символи абсолютно усіх обласних центрів України включно із Кримом.

Зараз ви читаєте новину «В Адміністрації президента представили модерні герби усіх регіонів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі