середа, 02 вересня 2015 13:45

Захоплюючий вечір анімації на березі Дніпра

 

5 вересня о 21:00 в Києві відбудеться Вечір української анімації в музиці та VJ перфоманс від світової зірки МОТОМІЧІ НАКАМУРА, Японія-США
(АртПричал, вул. Набережно-Хрещатицька, причал№2)

Краща світова анімація для гурманів!

Захоплюючий вечір з анімацією на березі Дніпра розпочне програма української анімації в музиці від каналу М1 за участю зіркових гостей.

За словами організаторів "Українська анімація живе, і вона живе у музичному відео. Як "велике кіно" чекало на кращі часи і створювало яскраві відеокліпи, так само і українська анімація "перезимувала" в поп-музиці. Як це було - побачимо під час спеціального "здіймання пилу" від каналу М1".

Головною ж зіркою вечора та всього LINOLEUM2015 стане VJ Мотомічі Накамура зі своїми арт-перформансами.
Митець народився в Токіо, закінчив нью-йоркський коледж Parsons School of Design. Нині живе та працює в США. До поля його мистецьких інтересів належать анімація, відео-інсталяція, цифрова графіка, віджеїнг, а головними ознаками творчої манери є абсолютний мінімалізм у роботі з кольором і графічними елементами, а також звернення до базових людських емоцій і страхів.

Накамура працював для Sony, MTV, Sci Fi channel, його роботи були представлені у проектах нью-йоркських музеїв MOMA, the Whitney Museum of American Art's, the New Museum of Contemporary Art, в Музеї прикладного мистецтва у Франкфурті (Німеччина).
Цифровий художник-аніматор працював у багатьох країнах практично у всіх областях цифрового медіа. Його анімація і графіка в основному базується на трьох кольоровій панелі: чорний, червоний і білий колір, що само по собі вже є гіперпрофесіоналізмом, - знову ж підвладним лише остров'янам висхідного сонця.

Офіційний сайт Мотомічі Накамура: https://vimeo.com/user640381

Довідка: Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM заснований 2006 року у Москві. Його ідейним натхненником став меценат і громадський діяч Михайло Царьов. 2014 року фестиваль переїхав до Києва.

Детальну інформацію про всі події фестивалю ви можете знайти на офіційному сайті LINOLEUM 2015
та на сторінці у фейсбук
LINOLEUM 2015 Promo Video:

Організатори фестивалю: "Michael Tsarev Art Projects" (Німеччина); FILM.UA Group (Україна)

Зараз ви читаєте новину «Захоплюючий вечір анімації на березі Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі