пʼятниця, 12 лютого 2016 12:15

Ювілейний концерт Попадюка відбудеться за підтримки компанії "Агромат"

23 лютого 2016 року в Національному палаці "Україна" відбудеться ювілейний концерт Василя Попадюка "100 років самотності" за підтримки компанії "Агромат". У програмі – світові хіти та оригінальні твори у виконанні скрипаля-віртуоза і його музичного бенду Papa Duke band. Ведучий концерту – Петро Мага.

 

Один з найкращих музикантів сучасності, Василь Попадюк майстерно грає на 15 інструментах. Зміксувавши слав'янську, циганську і популярну музику з фольклором та джазом, Василь Попадюк створив власний неповторний стиль world music. Цими музичними композиціями захоплюються мільйони шанувальників, серед яких і перші особи держав світу.

Більше 150 концертів на рік, які він влаштовує зі своїм гуртом, збирають повні зали Європи, Америки та Африки. Як запрошена зірка, Василь Попадюк записував диск навіть з легендарною рок-групою Deep Purple.

Підтримати музичний проект вирішила компанія "Агромат", яка добре знається на мистецтві створення краси. Щодня здійснюючи подорож у світ дизайнерського мистецтва, що вражає енергією та кольорами, компанія "Агромат" запрошує всіх поринути у світ музики. Адже чарівні імпровізації Василя Попадюка – ще один крок до розуміння природи мистецтва.

Пропонуємо і вам відкрити для себе цього неймовірно талановитого виконавця.

Зараз ви читаєте новину «Ювілейний концерт Попадюка відбудеться за підтримки компанії "Агромат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі