середа, 18 грудня 2013 10:05

Уперше в Нью-Йорку показують українські ілюстрації до кращих дитячих книжок
8

Владислав Єрко. Ілюстрація до книги «Кресало»
Фото: Фото видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"
Євгенія Гапчинська. Ілюстрація до книги «Ліза та її сни»
Віктор Гаркуша. Ілюстрація до нової книги «Японські казки»
Владислав Єрко. Ілюстрація до книги «Снігова Королева»
Владислав Єрко. Ілюстрація до книги «100 казок. 1-й том»

До середини січня наступного року в Америці показуватимуть ілюстрації до кращих книжок видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

13 грудня в центрі Нью-Йорка, в Українському інституті Америки, відкрили виставку ілюстрацій "Для малят від 2 до 102". На виставці представлені знамениті оригінали "Снігової Королеви". Її проілюстрував для видавництва знаменитий український майстер книжкової графіки Владислав Єрко. Книга і справді має численні позитивні відгуки від рецензентів. До того ж Пауло Коельо також схвально відгукнувся про нове видавництво геніального данського казкаря Ганса Християна Андерсена: "Це, мабуть, найдивовижніша дитяча книжка, яку я бачив у своєму житті".

Також на виставці представлені роботи художників Костя Лавра, Софії Ус, Катерини Штанко, Віктора Гаркуші, Євгенії Гапчинської та ін.

Окрім того в Нью-Йорку також презентували оновлену версію інтерактивної "Снігової Королеви" для IPad та стерео-зображенння найвідоміших ілюстрацій від "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ". Це перша виставка ілюстрацій видавництва у США. Виставка протриває протягом усього Різдва - по 16 січня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Уперше в Нью-Йорку показують українські ілюстрації до кращих дитячих книжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі