четвер, 18 жовтня 2012 14:45

Померла акторка, яка зіграла еротичну француженку в "Еммануелі"

Померла акторка, яка зіграла еротичну француженку в "Еммануелі"
Сільвія Крістель знялася в 60 фільмах.Фото: ria.ru

Голландська актриса Сільвія Крістель, що прославилася виконанням головної ролі у французькому еротичному фільмі "Еммануель", померла на 61-му році життя.

"Вона померла вночі, уві сні", - сказав співробітник агентства Features Creative Management, яке представляло інтереси Крістель.

У липні актрису у важкому стані госпіталізували у зв'язку з інсультом. У 60-річної Крістель була виявлена ??ракова пухлина, але через інсульт і ослабленого стану здоров'я лікування прогресуючої хвороби було призупинено.

Будучи молодою фотомоделлю, Сільвія Крістель в 1973 році завоювала титул "Міс телебачення Європи". У тому ж році вона дебютувала в голландському кінофільмі "Оголена за парканом". Потім вона знялася в еротичному фільмі французького режисера Жюста Жакена "Еммануель". Що вийшов в 1974 році фільм був успішним у багатьох країнах. На тему Еммануель були зняті шість офіційних фільмів за участю Крістель і ще кілька вільних кіноінтерпретацій без опори на сюжети попередніх фільмів.

За свою акторську кар'єру Крістель знялася приблизно в 60 кінострічках, останній фільм з її участю - "Банк", знятий в 2001 році.

У 2006 році актриса написала автобіографічну книгу під назвою "Гола".

Зараз ви читаєте новину «Померла акторка, яка зіграла еротичну француженку в "Еммануелі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі