четвер, 01 жовтня 2015 09:15

Український шоумен вирушив у загублене місто - кінопрем'єри 1 жовтня

Український шоумен вирушив у загублене місто - кінопрем'єри 1 жовтня
Фото: ivona.bigmir.net

 У перший день жовтня на екрани кінотеатрів виходить відразу 9 фільмів. Кіноманів чекає драма з Вірменії Перерваний політ, бойовик Немає виходу, українська фантастична драма Загублене місто, комедія Статеве виховання, військова драма Гарне вбивство, трилер Я плюю на ваші могили 3, кримінальний трилер Легенда, історична драма Декамерон, фільм жахів Заплати привиду. Приємного перегляду!

Перерваний політ

Фільм розповідає про прекрасне і страшне - перше кохання і авіакатастрофу, яка зруйнувала майбутнє двох люблячих людей. Ця стрічка заснована на реальних подіях - катастрофі лайнера A-320, що виконував рейс Єреван-Сочі, що сталося 3 травня 2006 року.

 Немає виходу

У пошуках тихого і розміреного життя американець разом зі своєю родиною переїжджає в Південно-Східну Азію. Але його планам не судилося здійсниться - на новому місці проживання починається жорстокий військовий переворот.

Загублене місто

Фільм, в якому одну з ролей виконує відомий український шоумен Андрій Джеджула, переносить глядача у світ, який пережив техногенну катастрофу. Мрійливий мародер, жінка, яка втратила сім'ю і засуджений суспільством вчений спробують вижити в новій жорстокій реальності.

Статеве виховання

Едді не може назвати себе експертом у сфері стосунків з жінками, але це не заважає йому нести своїм учням знання про статеве виховання. Урок буде корисний не тільки для дітей, а й для самого Едді.

Хороше вбивство

Американський льотчик дистанційно управляє безпілотним винищувачем, який завдає точні удари по позиціях талібів. Після закінчення робочого дня він залишає офіс в Лос-Анджелесі і намагається розібратися зі своїм життям і сімейними проблемами. Однак думки про роботу і тоді не покидають його - головний герой починає сумніватися в правильності своєї місії.

Я плюю на ваші могили 3

Після жорстокого сексуального насильства Дженніфер Хіллс переїжджає в інше місто, де приєднується до групи анонімних жертв насильства, яка допомагає їй почати нове життя. Але коли жорстокого вбивцю і гвалтівника її нової подруги виправдовують і випускають на свободу, Дженніфер вирішує самостійно відновити правосуддя.

Легенда

Близнюки Реджі і Ронні Крей очолювали найвпливовіше бандитське угрупування Іст-Енду в 1960-х. Вони з легкістю усували конкурентів, а в їх власному клубі любили відпочивати голлівудські зірки.

Декамерон

Троє юнаків і сім дівчат сховалися від чуми в тихому селі. Щоб не померти від нудьги в цьому мальовничому куточку, вони починають розважати один одного любовними історіями.

Заплати привиду

Щороку на Хеллоуїн древнє прокляття забирає дітей в потойбічний світ. Коли зло дісталося до сина професора Майка Кола він зважується на відчайдушний крок - в ніч на Хеллоуїн відправитися по той бік брами пітьми і врятувати малюка.

Зараз ви читаєте новину «Український шоумен вирушив у загублене місто - кінопрем'єри 1 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі