пʼятниця, 18 квітня 2014 13:42

Український "Майдан" в Каннах - нові трейлери тижня
8

Якщо я залишуся
Люди Ікс

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Повноцінний трейлер драми "Якщо я залишуся" виклали онлайн. Головну роль тут виконала Хлоя Морец. Після автокатастрофи віолончелістка Міа впадає в кому, але в той же час вона невидимою ходить по вулиці, поруч зі своїми рідними та друзями.

Уже третій трейлер "Людей Ікс: Дні минулого майбутнього" також днями з'явився в мережі. За сюжетом картини Люди Ікс ведуть війну за виживання свого роду у двох часових вимірах. Росомаха відправляється в минуле, щоб попросити допомоги у молодого професора Ікс і зібрати команду мутантів для боротьби з американським урядом і компанією Trask Industries, яка винищує всіх людей з Ікс-геном.

"Зникла" - це екранізація Девідом Фінчером однойменного роману Джиліан Флінн. У фільмі переробили фінал, тому ніхто не знає як він закінчиться. Тут розповідається про заміжню пару, яку зіграли Бен Аффлек і британська актриса Розамунд Пайк. Безробітний журналіст шукає свою дружину. Вона раптово зникає.

Також у мережі з'явився і короткий трейлер документального фільму "Майдан" Сергія Лозниці. Цю картину покажуть у спеціальній програмі цьогорічного Каннського кінофестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Український "Майдан" в Каннах - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі