четвер, 12 травня 2011 13:03

Спецтема: Євробачення-2011

Український коментатор "Євробачення" матюкався у прямому ефірі

Український коментатор "Євробачення" матюкався у прямому ефірі

Коментатора міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2011" Тимура Мірошниченка не виганятимуть з роботи за матюки в прямому ефірі.

10-го травня, під час першого півфіналу "Євробачення", телеведучий вжив в ефірі нецензурну лексику.

Так, після оголошення учасниці від Норвегії Тимур видав: "Вы за***ли, б***! Оба, б***!".

Однак, незважаючи на це, Мірошниченка вирішили не відстороняти від подальшого коментування шоу.

Як пояснив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, 10-го травня під час ефіру півфіналу "Євробачення" був технічний збій по всіх коментаторських кабінках: усі вони не працювали.

"У районі коментаторських кабінок була дуже напружена нервова ситуація. Оскільки багато країн (висвітлюють), метушня - люди слабко себе контролювали", - зауважив Бенкендорф.

За його словами, Тимур Мірошниченко не знав, що глядачі його чують, тому що зв'язок постійно уривався.

"Звісно, це не дає приводу ведучому не контролювати себе. І з Тимуром учора увечері і сьогодні зранку була проведена бесіда. Він продовжить коментувати, тому що він професіонал. Я його попросив, що б не сталося, контролювати свої емоції", - наголосив керівник НТКУ.

Нагадаємо, у четвер, 12-го травня, вирішиться доля представниці від України Міки Ньютон. Співачка у другому півфіналі виступатиме під номером 6.

Нагадаємо, російський конкурсант Олексій Воробйов на пісенному конкурсі після оголошення результатів першого півфіналу вигукнув у камеру "Це Росія б...ть".

Зараз ви читаєте новину «Український коментатор "Євробачення" матюкався у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі