четвер, 27 лютого 2014 11:45

У київській галереї показують "східну казку"
10

У київському арт-центрі "Якова Гетера" виставляють роботи відомих кримьских художників - Рената Рамазанова і Олександри Сирби. Їхній проект "Схід" сповнений оптимізму та особливої щирої любові до сонця, природи, життя.

Яскравий приклад цьому — поретрети кримчанок-бабусь, щастя якої у добробуті дітей, онуків, та вмінню радіти таким простим речам, як свіжий хліб з тандиру та виноград, зірваний до столу.

Також це і картини в стилістиці східної казки. Кожен жіночий образ по-своєму поетичний і багатогранний. А от картини Олександри Сирбу — не натюрморти в класичній манері. Художниця стверджує, що будь-який фрукт, овоч чи дерево має свою незрівнянну енергетику, запозичену від землі.

У 2010 році картини Рената Рамазанова "Чекання", "Манікюр" і "Сонячний день" були продані на аукціоні "Christie's" у Лондоні. Географія колекцій, у яких представлені роботи включає кілька країн, у тому числі: Україну, Росію, Францію, США, Англію та Кіпр.

Виставка триватиме до 14 квітня. Галерея знаходиться по вулиці Вадима Гетьмана, 6 (ТРЦ "Більшовик"). Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «У київській галереї показують "східну казку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі