четвер, 16 січня 2014 16:06

Фільми про космос та аферу мають найбільше номінацій на "Оскар"

Фільми про космос та аферу мають найбільше номінацій на "Оскар"

Сьогодні у Лос-Анджелесі оголосили номінантів на кінопремію "Оскар".

За звання кращої картини року змагатимуться - "Афера по-американськи", "Капітан Філіпс", "Небраска", "Філомена", "12 років рабства", "Гравітація", "Вовк з Уолл-стріт", "Вона" і "Далласський клуб покупців".

Найбільше номінацій (за винятком технічних) отримали фільми "Афера по-американськи" режисера Девіда О. Расселла і "Гравітація" Альфонсо Куарона - по 10. "12 років рабства" Стіва Макквіна представлені в 9 категоріях.

На премію за кращу чоловічу роль претендують Крістіан Бейл ("Афера по-американськи"), Леонардо ді Капріо ("Вовк з Уолл-стріт"), Чиветел Еджіофор ("12 років рабства"), Брюс Дерн ("Небраска") і Меттью Макконахі ("Далласський клуб покупців").

За чоловічі ролі другого плану номіновані Бредлі Купер ("Афера по-американськи"), Майкл Фассбендер ("12 років рабства"), Джона Хілл ("Вовк з Уолл-стріт"), Бархад Абді ("Капітан Філліпс") і Джаред Лето ("Далласський клуб покупців").

На "Оскар" з актрис, які зіграли ролі другого плану претендують Дженніфер Лоуенс ("Афера по-американськи"), Джулія Робертс ("Август"), Джун Скуібб ("Небраска"), Саллі Хокінс ("Жасмин"), Люпіта Ніонго ("12 років рабства").

Зараз ви читаєте новину «Фільми про космос та аферу мають найбільше номінацій на "Оскар" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі