четвер, 26 грудня 2013 11:31

Третій сезон британського "Шерлока" відкрили ексклюзивною інтернет-серією

Третій сезон британського "Шерлока" відкрили ексклюзивною інтернет-серією

У Мережі з'явилася міні-серія, яка починає третій сезон британського серіалу "Шерлок", який виходить на ВВС. Подивитися ролик під назвою "Many Happy Returns" ("Щасливі повернення", також ця фраза вживається як привітання і перекладається як "бажаю вам довгих років життя") можна на YouTube.

У семихвилинному відео коротко розповідається про те, як головні герої серіалу - Шерлок Холмс і Джон Ватсон жили два роки після подій останнього епізоду другого сезону. Подробиці того, як Холмсу вдалося інсценувати свою смерть в останній серії, поки не розкриваються.



Перша серія третього сезону вийде на британському телеканалі ВВС 1-го січня 2014 року до 21:00 за лондонським часом. Всього на сьогоднішній день вийшло шість серій "Шерлока", кожна триває півтори години.

Серіал, головні ролі в якому виконали Бенедикт Камбербетч і Мартін Фрімен, заснований на оповіданнях Артура Конан Дойля, але дія його розгортається в сучасному Лондоні. Телешоу висували на премію "Еммі", "Золотий глобус" і "Сатурн", в 2011 році воно було удостоєно премії BAFTA як кращий драматичний серіал.

Зараз ви читаєте новину «Третій сезон британського "Шерлока" відкрили ексклюзивною інтернет-серією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі