понеділок, 08 червня 2015 15:19

"ТНМК" презентували анімаційний кліп про українського супергероя

"ТНМК" презентували анімаційний кліп про українського супергероя

"Танок на Майдані Конго" презентували новий відеокліп на пісню "Василь Гупало" - перше анімаційне відео в своїй кар'єрі. Презентація ролика пройшла в рамках першого українського фестивалю-конференції Kyiv Comic Con, що відбувся у столиці 6-7 червня.

Головний герой відео – "український супергерой" Василь Гупало - ще до виходу кліпу впевнено зажив власним життям – у вигляді мережевого персонажа, в малюнках і роботах шанувальників творчості ТНМК.

Пісня "Василь Гупало" записана разом з дитячим хором "Зернятко" і бандуристом Ярославом Джусем. Нагадаємо, композиція увійшла в склад минулорічного альбому ТНМК "Дзеркало".

Автором кліпу на пісню виступив Олександр Даниленко, відомий роботою з "ДахаБраха" ("Карпатський реп") і Kwoon ("Swan"). Робота на відео тривала близько дев'яти місяців.

"Вихід цього кліпу буде найкращим подарунком до дня народження групи", - говорить Олег "Фагот" Михайлюта (14 червня ТНМК відзначать свою чергову дату традиційним концертом в київському клубі Atlas). "Ми так давно готувалися до цього, що зріднилися з цим персонажем", - продовжує його колега Олександр Фоззі Сидоренко.

 
Зараз ви читаєте новину «"ТНМК" презентували анімаційний кліп про українського супергероя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі