понеділок, 21 грудня 2015 14:37

"Термінатор 2" повернеться в прокат у 3D-форматі

"Термінатор 2" повернеться в прокат у 3D-форматі

Голлівудський режисер Джеймс Кемерон має намір знову випустити на великі екрани фільм "Термінатор 2: Судний день" з Ліндою Хемілтон і Арнольдом Шварценеггером у головних ролях.

Режисер спільно з DMG Entertainment і Studiocanal має намір використовувати цифрові технології для створення 3D-версії. Перш за все, вона буде розрахована на китайську аудиторію, там же відбудеться світова прем'єра, пише The Hollywood Reporter.

Франшиза про Термінатора надзвичайно популярна в КНР. П'ята частина, "Термінатор: Генезис", яка перезапустила історію про порятунок людства від повстання машин, зібрала в Китаї 112,8 млн доларів, тоді як прокат у США приніс тільки 89,7 млн.

"У наступному році другого "Термінатора" виповниться 25 років, так що це найкращий час для його повторного випуску, на цей раз в 3D, - говорить Кемерон. - Якщо ви не бачили фільм, то вам неодмінно варто його подивитися в новій версії".

Раніше режисер говорив про бажання побачити "Термінатора 2" в тривимірному форматі. У 2012 році він саме таким чином вдихнув нове життя в "Титанік", зібравши 343 млн доларів у світовому прокаті.

"Це прекрасний шанс для нового покоління побачити фільм, який поставив абсолютно нову планку в кінофантастиці. Спецефекти з "Термінатора 2" досі намагаються копіювати, а тут ще й шанс побачити фільм із застосуванням нових технологій", - зазначає директор DMG Ден Митц.

Зараз ви читаєте новину «"Термінатор 2" повернеться в прокат у 3D-форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі