понеділок, 28 листопада 2016 18:02

ТНМК заспівали з "Братами Гадюкіними"

 

Пісню "Гострі ножі" презентували 25 листопада у Києві. На ювілейному концерті ТНМК. Він присвячений 20 сезонам творчості групи.

"Текст "Гострих ножів" я написав влітку цього року. Тоді ми вирішили запропонувати "Братам Гадюкіним" заспівати її дуетом. Записували на їхній студії", - говорить вокаліст гурту "Танок на Майдані Конго" 36-річний Олександр "Фоззі" Сидоренко.

До цього ТНМК вже співав з "Гадюкіними". 5 років тому брали участь у їхньому триб'ют концерті. Переспівали "Файне місто Тернопіль".

"Гострі ножі" - про те, що у такі часи, як зараз, потрібно завжди бути напоготові. Давно хотіли записати щось спільно з "Братами". Це легендарні музиканти, яких ми слухаємо з дитинства", - додає Олександр Сидоренко.

Перед концертом ТНМК випустив два нових кліпи. Це – екранізації пісень "Небокрай" і "Дзеркало".

"Записати спільну пісню — ініціатива "Танків". Їхню музику ми дуже любимо. Наша участь у записі невелика. Автори тексту вони. І в основі пісні - їхнє музичне бачення. Ми лише надали студію, бек-вокал і, власне, заспівали з ними.
Для мене ця пісня — заклик до українських чоловіків. Про те, що час повертатися додому з перемогою. Щоб у кожному домі були гострі ножі. Бо точити їх — чоловіча справа", - каже лідер гурту "Брати Гадюкіни" Ігор "Ковбаса" Мельничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн і SunSay записали спільну пісню

Вихід нового альбому "Гадюкіни" планували на осінь. Його робоча назвою "Сміх і гріх". Титульна однойменна пісня вийшла цією весною. Одразу у кількох членів групи, за словами Ігоря Мельничука, цьогоріч померли близькі родичі. Тому довелося відкласти вихід альбому. Тексти пісень і музика майже готові. Лишилося записати. Альбом хочуть видати весною 2017 року.

Як саме вийде пісня "Гострі ножі" не відомо. Можливо, у складі 5-го альбому "Сміх і гріх" "Братів Гадюкіних".

Ювілейний концерт "ТНМК. 20 сезонів" тривав більш як 3 години. Зіграли 36 пісень. У події взяли участь 5 спеціальних гостей: "Брати Гадюкіни", Ніна Матвієнко, DJ Tonique, група "Схід Side" та екс-учасник ТНМК Едуард "Діля" Приступа. Цього року Ділі діагностували рак. За 3 місяці йому вдалося побороти хворобу. Діля присвятив гурту 11 років. На концерті він виконав п'ять пісень, та був запрошений на біс.

Разом з народною співачкою Ніною Матвієнко "Танок на Майдані Конго" заспівали пісню "Мила". Вперше вони виконали її дуетом на "Таврійських іграх" 2000 року. На концерті збирали гроші для волонтерського проекту Сергія Притули. Він забезпечує допомогу бійцям АТО. Незабаром у мережі буде доступне відео 3-годинного шоу.

Зараз ви читаєте новину «ТНМК заспівали з "Братами Гадюкіними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі