вівторок, 25 лютого 2014 16:37

Подружжя розлучається через Євромайдан

Подружжя розлучається через Євромайдан

Дружина 41-річного Станіслава на прізвисько Чечен подала на розлучення після того, як дізналася, що її чоловік приїхав на Євромайдан.

Про це Станіслав розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"На Майдан приїхав два місяці тому. Вже сил не було сидіти вдома і спостерігати за всім по телевізору. Купив квиток на поїзд, наступного дня був уже на Майдані. Подзвонив дружині. Вона у слухавку випалила: "Я знайшла собі нормального "регіональчика" і подаю на розлучення", - сказав він.

"Коли Янукович прийшов до влади, тесть очолив місцеву організацію від партії регіонів. Тещу зробив своєю заступницею, а мою дружину — секретарем. Вони і мене агітували вступати у партію, та я відмовився. Сказав: "Ніколи в житті ні в які організацію входити не буду. Я звик жити вільно і не можу заганяти себе в якісь рамки". Та видно, це їм не давало спокою. Зараз розлученням займається мій адвокат. Він сказав, що все зможе зробити без моєї присутності",- додав Станіслав.

Із дружиною він прожив 24 роки. 

"Маємо двох синів. Одному — 16 років, другому — 4. Діти мене люблять. Та тепер вона не дає мені з ними спілкуватися. З квартири вона теж вже мене виписала", - поділився чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя розлучається через Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути