пʼятниця, 17 червня 2016 11:45

В Києві відкрилась бібліотека під відкритим небом

В Києві відкрилась бібліотека під відкритим небом

Проект "Бібліотека під відкритим небом" стартував у Києві. Проходитиме у парку Позняки. Його мета - привернути до читання киян, особливо – дітей.

Про це повідомляє інформаційно-аналітичний портал "Столична нерухомість".

В рамках проекту в парку пройдуть тематичні уїк-енди, ігротеки, бук-кроссінг, пікніки з авторами, автограф сесії, вуличні акції і книжкові ярмарки. Бібліотека буде працювати в будні дні з 10:00 до 17:00 до 23 серпня. Ініціатори проекту шукають помічників-організаторів, щоб проект діяв і у вихідні дні.

Крім книг, які можна буде взяти з собою почитати на умовах бук-кроссінгу (залишивши натомість іншу книгу), організатори обіцяють, що можна буде почитати також хорошу добірку періодичних видань.

Раніше вже намагалися відкрити вуличну біблітеку в Києві. У 20014 київському парку Шевченка навіть встановили бокси з книгами. Планували створення вуличних бібліотек також на Пейзажній алеї, Русанівській набережній і в сквері на вул. Городецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Унікальну книжку знайшли на Херсонщині

Зараз ви читаєте новину «В Києві відкрилась бібліотека під відкритим небом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі