вівторок, 04 серпня 2015 18:59

Стало відомо, коли розпочнуться зйомки стрічки "Прометей 2"

Стало відомо, коли розпочнуться зйомки стрічки "Прометей 2"
Кадр з фільму "Прометей"

Режисер Рідлі Скотт приступить до зйомок сиквела свого науково-фантастичного блокбастера "Прометей", представив передісторію франшизи "Чужий", у січні 2016 року, повідомляє Total Film.

"Мені знову цікаво працювати в жанрі фантастики. Я заново його полюбив", - зізнався Скотт.

У фільмі зіграють зірки оригінальної картини Нумі Рапас і Майкл Фассбендер. Сюжет "Прометея 2" поки невідомий, але раніше Скотт заявляв, що Чужі в цей раз не з'являться в кадрі. Фінал першої картини показував поява на світ самого першого ксеноморфа.

Передбачається, що дія сиквела буде розгортатися на планеті Інженерів — інопланетних прабатьків як людства, так і ксеноморфів. Відомо також, що в стрічці з'явиться відразу кілька версій android Девіда, якого в першій стрічці зіграв Майкл Фассбендер.

Робота над "Прометеєм 2" буде йти одночасно зі зйомками "Чужого 5", на яких Скотт виступить продюсером. Режисером продовження культової франшизи обраний автор "Району № 9" Ніл Бломкамп.

"Прометей" в 2012 році зібрав у світовому прокаті 403 мільйонів доларів, але був неоднозначно прийнятий критиками. Чотири фільму у франшизі "Чужий", приквелом якої став "Прометей", заробили в прокаті понад 550 мільйонів доларів, а також надихнули дві стрічки-кросовера "Чужий проти Хижака".

 
Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли розпочнуться зйомки стрічки "Прометей 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі