понеділок, 28 вересня 2015 14:18

Творці нового "Бонда" встановили рекорд з вартості знищених машин

Творці нового "Бонда" встановили рекорд з вартості знищених машин

Творці нового фільму про Джеймса Бонда "007: Спектр" встановили рекорд з вартості знищених під час зйомок машин. Про це виданню The Daily Mail розповів головний координатор трюків у франшизі Гарі Пауелл.

"Під час роботи в Італії ми розбили безліч автомобілів вартістю в мільйони фунтів. У сцені погоні у Ватикані машини їхали зі швидкістю близько 180 кілометрів на годину. Ми знімали сцену всю ніч, в результаті у фільм увійшло чотири секунди відео", — зазначив Пауелл. Загальна вартість зруйнованих машин склала 22 мільйони фунтів стерлінгів при бюджеті картини в 200 мільйонів фунтів.

Крім того, під час зйомок в Альпах агенту 007 довелося пілотувати літак, який за сюжетом врізається в комору в ході переслідування машини свого суперника і перетворює автомобіль в палаючі уламки. Також спеціально для фільму були створені десять машин Aston Martin DB10 з сидіннями-катапультами. Сім з них були знищені в ході зйомок.

Світова прем'єра картини намічена на 26 жовтня поточного року.

"007: Спектр" стане четвертим фільмом, в якому Бонда грає британець Деніел Крейг. Це друга картина бондіани для режисера Сема Мендеса після блокбастера "007: Координати "Скайфолл", який зібрав по всьому світу більше 1,1 мільярда доларів.

Перший фільм про Джеймса Бонда "Доктор Ноу" з Шоном Коннері в головній ролі з'явився на екранах в 1962 році. У різний час роль спецагента британської розвідки виконували Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан. Роль дівчат агента 007 виконували, в тому числі, Софі Марсо, Єва Грін, Ольга Куриленко.

Зараз ви читаєте новину «Творці нового "Бонда" встановили рекорд з вартості знищених машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі