вівторок, 20 серпня 2013 16:45

Співзасновнику Apple фільм про Джобса не сподобався

Співзасновнику Apple фільм про Джобса не сподобався

Перші відгуки про біографічну стрічку "Джобс: Імперія спокуси" від безпосередньо тих людей, які були свідками життєвого шляху творця компанії Apple, на жаль, не позитивні. Так, співзасновник корпорації Стів Возняк, подивившись фільм, пішов з кінотеатру дещо розчарованим акторською грою виконавця головної ролі Ештона Катчера. Свої думки він виклав в невеликій рецензії.

"Сьогодні я подивився "Джобса". На мій погляд, акторська гра була хорошою. Я дивився уважно, і мене все влаштувало, але не настільки, щоб порекомендувати фільм до перегляду, - написав Возняк. - Мені здається, що багато в чому фільм пішов не тією дорогою, тому що у Ештона склався неправильний образ Джобса".

На думку Возняка, у стрічці багато персонажів були подані невірно, в тому числі і сам Джобс. Він підкреслив, що спочатку в Apple ніхто практично не отримував зарплат. Хоч співзасновник і консультував авторів проекту, в сценарії все-одно є прикрашені моменти.

На українських екранах байопік з'явиться в середині вересня. Постановником проекту виступив Джошуа Майкл Штерн. Фільм розповідає про перетворення Стіва Джобса з норовливого хіпі у співзасновника компанії Apple. Самого Стівена Возняка зіграв Джош Гед.

Зараз ви читаєте новину «Співзасновнику Apple фільм про Джобса не сподобався ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі