субота, 06 серпня 2016 10:25

Наступний альбом назвемо "Сміх і гріх" - Брати Гадюкіни

  Брати Гадюкіни. ФОТО: Володимир Грисюк
Брати Гадюкіни. ФОТО: Володимир Грисюк

"Брати Гадюкіни" виступили на головній сцені фестивалю "Бандерштат" у Луцьку.

5 серпня український рок-гурт завершив перший фестивальний день.

- Не треба очікувати, що за півроку все зміниться, - каже Ігор Мельничук, бас-гітарист рок-гурту "Брати Гадюкіни". - Ми весь цей час жили у реаліях совка. Зараз бачимо деякі зміни, але цього мало. Треба вирости нове покоління, а це десятки років.

"Бандерштат" важливий, бо тут не п'ють. Будь-яке таке дійство об'єднує людей, а нам як ніколи це треба. Бо саме зараз відбувається формування єдності.

Музиканти виконали на сцені 18 пісень з нової програма - "Карпати" програли у футбол", "Наркомани на городі", "Черемош", "Коломия", "Злидні" та ін.

- Думали випускати новий альбом до кінця року, але вирішили перенести на весну. Матеріал уже готовий, та хворіють батьки, вони вже у віці. Через це робимо невеликий тайм-аут. Новий альбом назвемо "Сміх і гріх", але там буде кілька серйозних пісень, тож над назвою доведеться краще подумати, мабуть. Буде переважно любовна лірика.

"Брати Гадюкіни" кажуть, що не лишаються осторонь соціальних проблем та політичного процесу.

- Ми за 2 тижні перед виборами — оці останні, що відбулись, - випустили пісню і мультфільм про продажних депутатів — називався "Курва", може хто бачив. Так от це 75% парламенту.

Автор: Володимир Грисюк
 

На "Бандерштаті" рок-гурт виступав вперше за 10 років. У їх репертуарі є пісня "Ми — хлопці з Бандерштадту", так називається їх другий повноформатний альбом, виданий у 1991 році. Саме звідси походить назва фестивалю. "Бандерштат, то не Львів, - каже Павло Крахмальов. - Мова йде про цілий регіон з певним способом мислення, традиціями і духом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Бандерштат" пройде в Луцьку востаннє

Зараз ви читаєте новину «Наступний альбом назвемо "Сміх і гріх" - Брати Гадюкіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі