середа, 25 листопада 2015 14:52

Скандальний есбеушник відмовився від статуса учасника бойових дій

Скандальний есбеушник відмовився від статуса учасника бойових дій
фото: newsradio.com.ua

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний написав офіційну заяву про відмову від статусу учасника бойових дій. Про це пише видання inforesist.org.

"Щодо надання мені статусу учасника бойових дій, хочу повідомити наступне. З 30 липня по 2 серпня 2014-го я, виконуючи службовий наказ, перебував у зоні проведення антитерористичної операції. Відповідно до вищевказаної постанови, вище керівництво МВС було зобов'язано в місячний термін після завершення особами виконання завдань подати на розгляд відомчої комісії відповідні документи про виконання мною службового обов'язку в зоні АТО. У той же час хочу заявити, що для мене, генерал-лейтенанта, цей статус є абсолютно не потрібним. Тому я написав офіційну заяву про відмову від цього статусу. Вважаю, що статус учасника бойових дій насамперед повинні отримувати бійці, які беруть участь у бойових діях на передовій", - йдеться в заяві.

Василь Пісний - колишній керівник одного із ключових департаментів МВС України. Звільнений із посади після скандалу з незаконною "прослушкою". 2015 року його взяли в СБУ в департамент по боротьбі з організованою злочинністю.

19 листопада позафракційний народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою Василя Пісного на засіданні антикорупційного комітету.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний есбеушник відмовився від статуса учасника бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути