четвер, 18 вересня 2014 16:12

"Шевченко ProRock" відбудеться без "Океану Ельзи" та "ВВ"

"Шевченко ProRock" відбудеться без "Океану Ельзи" та "ВВ"

Концертна акція "Шевченко ProRock" відбудеться 18 жовтня на київському стадіоні "Динамо".

Як розповів Cultprostir організатор заходу режисер Сергій Проскурня, для того, аби це стало можливим, не вистачає тільки підтвердження президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса.

Концерт "Шевченко ProRock", присвячений 200-річчю Тараса Шевченка, мав відбутися в Києві на НСК "Олімпійський" в червні, але був перенесений на пізніший термін. "Склад артистів, які у нас виступлять, буде відрізнятися від заявленого влітку. "Океан Ельзи" в цей день грає в Чикаго, Олег Скрипка виступає в Дніпропетровську. Але ми готуємо чимало сюрпризів. У нас буде багато прем'єр – артисти будуть вперше виконувати пісні на вірші Шевченка. Будуть несподівані ансамблі з музикантів, які зазвичай не грають один з одним", - розповів Проскурня.

За його словами, ніяких побоювань щодо погодних сюрпризів у організаторів немає. "Гідрометцентр надав нам вибірку даних про погоду 18 жовтня в Києві. За останні двадцять років в цей день жодного разу не було опадів", - пояснив Проскурня.

На концерті "Шевченко ProRock" планується виступ десятків вітчизняних виконавців. Серед них – Марія Бурмака, Mad Heads, "Мандри" та інші. Як написала на своїй сторінці в Facebоok Марія Бурмака, гроші від проданих квитків підуть на придбання бронемашини для батальйону "Черкаси".

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко ProRock" відбудеться без "Океану Ельзи" та "ВВ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі