понеділок, 05 жовтня 2015 12:33

Сем Сміт презентував кліп на саундтрек до нової бондіани

Сем Сміт презентував кліп на саундтрек до нової бондіани

Британський співак Сем Сміт опублікував на своєму каналі YouTube кліп на композицію Writing On The Wall, яка стала головною музичною темою нового фільму про агента 007 Джеймса Бонда "Спектр". Ролик включає в себе кадри зі стрічки — в основному з романтичних сцен.

У кліпі з'являються виконавці головних ролей: Деніел Крейг, який грає Бонда, а також його екранні подруги — Леа Сейду і Моніка Беллуччі.

Пісня зараз знаходиться на вершині британського чарту — це перша тема бондіани, яка очолила хіт-парад Великобританії.

Картина вийде в прокат 6 листопада 2015 року.

"007: Спектр" стане четвертим фільмом, в якому Бонда грає британець Деніел Крейг, і 24-го — в бондіані. Це друга картина про спецагента для режисера Сема Мендеса після блокбастера "007: Координати "Скайфолл"", який зібрав по всьому світу більше 1,1 мільярда доларів.

Перший фільм про Джеймса Бонда "Доктор Ноу" з Шоном Коннері в головній ролі з'явився на екранах в 1962 році. У різний час роль спецагента британської розвідки виконували Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан. У ролі дівчат агента 007 знімалися, зокрема, Софі Марсо, Єва Грін і Ольга Куриленко.

Зараз ви читаєте новину «Сем Сміт презентував кліп на саундтрек до нової бондіани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі