пʼятниця, 15 листопада 2013 13:07

Найочікуваніший 3D-епос по біблійній легенді - нові трейлери тижня
10

Малефісент
Малефісент
Малефісент
Дьоготь
Дьоготь

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Фільм "Малефісент" - дебютна режисерська робота Роберта Стромберга. Картина заснована на відомій казці про сплячу красуню, але головною героїнею зробили злу королеву. Її грає Анджеліна Джолі.

Мелодрама "Дьоготь" з Джеймсом Франко та Мілою Куніс розповідає про життя американського поета Чарльза Кеннета Вільямса. Режисери охопили сорок років його життя від самого дитинства. Що цікаво авторів у фільмі аж 12 - вони студенти Нью-Йоркського університету, де викладає Франко. Кожен з них зняв свій епізод.

"Ной" в 3D - фільм від Даррена Аронофскі з Расселом Кроу в головній ролі. Відповідно сюжет стрічки заснований на біблійній легенді про Ноєв ковчег. Крім того, у стрічці знялися - Дженніфер Коннеллі, Емма Уотсон, Ентоні Хопкінс і Логан Лерман.

У мережі з'явився трейлер інді-трилера "Еммануель". Це дебютна картина молодого режисера Франчески Грегоріні. У ній йдеться про юну Еммануель, яка не може впоратися з дитячою травмою: її мати загинула під час пологів, і героїня відчуває себе винною в її смерті. Ситуація загострюється, коли у Еммануель з'являється нова сусідка, яка неймовірно схожа на покійну матір.

Зараз ви читаєте новину «Найочікуваніший 3D-епос по біблійній легенді - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі