четвер, 31 липня 2014 11:15

Зйомки восьмого сезону "Теорії великого вибуху" відкладені через фінансові апетити акторів

Зйомки восьмого сезону "Теорії великого вибуху" відкладені через фінансові апетити акторів

Компанія Warner Bros. відклала зйомки восьмого сезону серіалу "Теорія великого вибуху" на невизначений термін. Робота повинна була початися 30 липня, але творці так і не досягли згоди з акторами з приводу гонорарів. Джим Парсонс (Шелдон), Джонні Галекі (Леонард) і Кейлі Куоко-Світінг (Пенні) відмовляються підписувати контракти, поки для них не буде встановлено винагороду у розмірі один мільйон доларів за серію, повідомляє Variety.

Переговори почалися ще в січні 2014 року. Парсонс заявив, що його робота на проектом повинна оплачуватися вище, ніж робота інших акторів. Куоко-Світінг і Галекі висловили невдоволення такою позицією і стали наполягати на рівноправність у розподілі гонорарів.

Американський ситком "Теорія великого вибуху" створили Чак Лоррі і Білл Прэди. Серіал почав транслюватися у вересні 2007 року на каналі CBS. За роль Шелдона Купера Джим Парсонс двічі отримав премію "Еммі" в 2010 і 2011 роках, а також "Золотий глобус" у 2011-м.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки восьмого сезону "Теорії великого вибуху" відкладені через фінансові апетити акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі