вівторок, 09 грудня 2014 18:00

Російська оперна співачка через Царьова передала мільйон рублів Донецькому театру

Російська оперна співачка через Царьова передала мільйон рублів Донецькому театру

7 грудня російська оперна співачка Анна Нетребко пожертвувала мільйон рублів Донецькому національному театрові. Гроші у Донецьк передасть екс-депутат Олег Царьов, пише "Super.ru".

За її словами, вона передала гроші на підтримку артистів, які продовжують роботу в консерваторії, незважаючи на обстріли, в рамках благодійної акції на третьому петербурзькому Міжнародному культурному форумі.

"Я не є політиком, але хочу допомогти колегам, які опинилися в складній ситуації", - розповіла співачка.

Варто додати, представник співачки Володимир Монастирський неодноразово зазначав, що гроші, які Нетребко пожертвувала на Донбас - її особисті заощадження.

Пізніше Донецький театр опери запросив співачку Анну Нетребко на гастролі, повідомляє "Російська служба новин" з посиланням на директора театру Євгена Денисенко. Таким чином адміністрація вирішила віддячити їй за матеріальну допомогу в розмірі одного мільйона рублів, який оперна співачка пожертвувала установі.

Анна Нетребко - російська оперна співачка. Народна артистка Росії. Громадянка Росії, з 2006 року також громадянка Австрії, мешкає у Відні.

Зараз ви читаєте новину «Російська оперна співачка через Царьова передала мільйон рублів Донецькому театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі