Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2014 14:24

Російський письменник проілюстрував події навколо Майдану "Вредными советами"

Російський письменник Григорій Остер присвятив подіям на українському Майдані свою нову книгу. Він разом з художником сатирично обіграли образи корупціонерів та нечесного правосуддя у авторському жанрі "Вредных советов". Називається книга відповідно - "Вредные советы коррупционерам и борцам с коррупцией". Ось як автор змальовує нинішню ситуацію:

"Коли все три ветви власти
В кулаке одном зажав,
У народа перед носом
Крутишь, вертишь кулаком,
То потом глядишь в окошко,
Как угрюмая толпа
Жжет костры на перекрестках
Из обломанных ветвей"

Кілька сторінок з майбутнього видання оприлюднив у себе на сторінці в соціальній мережі "Наш формат" (актуальний інтернет-магазин та українська мистецька агенція).

"Всі права на книгу тільки у мене. З художником Миколою Воронцовим, він живе в Пітері, але сам теж з України, я говорив. Микола дає дозвіл на безоплатне використання його картинок в будь-якій українській пресі. А про книжку зараз, звичайно, говорити рано. Та й не потрібна вона буде в Україні. Всі шахраї і злодії втечуть до Росії", - поділився з читачами автор.

Російський письменник Григорій Остер, автор багатьох популярних мультфільмів та дитячих бестселерів, дитинство своє провів в Україні. Він написав сценарії до таких відомих мультфільмів як "38 папуг", "Кошеня на ім'я Гав", "Мавпочки". І звісно найвідоміший його проект — серія дитячих книг "Вредные советы".

Зараз ви читаєте новину «Російський письменник проілюстрував події навколо Майдану "Вредными советами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі