Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 10:59

Режисер "Повстання планети мавп" хоче знімати приматів у армії

Режисер "Повстання планети мавп" хоче знімати приматів у армії

Режисер "Повстання планети мавп" Руперт Уайатт подумує про зйомки продовження картини.

"Зробити можна дуже багато чого. У мене повно найрізноманітніших ідей, починаючи з "Цільнометалевої оболонки" з мавпами. Нову історію можна почати хронологічно через вісім років після закінчення фільму, коли з'явилося нове покоління мавп, можливо, вже розвиваючих конфлікт з людьми", - розмірковує режисер.

Уайатт хоче передати емоції мавп-новобранців, які потрапили в армію.

"Можна показати їх страх, точно такий же, який відчувають молоді солдати, що відправляються на війну. Або, наприклад, розповісти, як мавпи захоплюють міста, виявляються у звичній для людей середовищі і взаємодіють з нею, змушені стикатися з проявами нашої культури, розуміти її і завдяки цьому навчатися ", - говорить він.

Режисер має намір розвинути історію остаточної перемоги приматів.

"Серед людей можуть бути шпигуни, працюють на мавп; людство ж, скажімо, живе під землею, тому що це єдина можливість уникнути вірусу. З'являючись нагорі, люди носять протигази. Через усе це людство регресує" - вважає Уайатт.

Враховуючи те, що "Повстання планети мавп" виявився досить успішним у кінопрокаті, кінокритики не виключають, що студія Fox погодиться зняти його продовження.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Повстання планети мавп" хоче знімати приматів у армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі