четвер, 30 липня 2015 19:15

Репер Dr. Dre випустить перший альбом за 16 років

Репер Dr. Dre випустить перший альбом за 16 років

Американський репер і продюсер Dr. Dre випустить нову платівку, повідомляє Rolling Stone. Перший альбом після 16-річної перерви стане саундтреком до фільму "Прямо з Комптона", над яким зараз працює виконавець.

Картина вийде на екрани 14 серпня 2015. Вона розповість історію каліфорнійської хіп-хоп-групи NWA, учасником якої був Dr. Dre. Репер поряд із ще одним членом колективу, Ice Cube, виступив продюсером стрічки, а також написав до неї музику.

У записі саундтрека взяли участь американські репери і протеже Dr. Dre Емінем і Кендрік Ламар. В альбом також увійдуть нові композиції групи NWA, що возз'єдналася для роботи над фільмом.

"Це щось. Це Dr. Dre, це те, чого всі чекали, - розповів Ice Cube про нову платівку свого колеги. - Це однозначно дуже круті записи, і все це він випустить в один день ".

Попередній альбом Dr. Dre під назвою "2001" вийшов в 1999 році. Після цього виконавець почав роботу над Detox, у записі якого брали участь репери 50 Cent, Snoop Dogg і TI, однак диск так і не надійшов у продаж.

Dr. Dre - американський репер, вважається засновником і найбільшим представником напрямки джи-фанк. Dr. Dre був учасником групи NWA, що існувала з 1986 по 1991 рік. Крім іншого репер виступив продюсером альбомів таких хіп-хоп-виконавців, як Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent, Xzibit і 2Pac.

Зараз ви читаєте новину «Репер Dr. Dre випустить перший альбом за 16 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі