середа, 28 вересня 2016 14:01

Пияка на єврейському весіллі знімали в Україні

Ізраїльський співак Гад Ельбаз випустив тизер кліпу на пісню L'chaim, який знімали в київському Національному музеї народної архітектури та побуту України.

Співак завітав до України на початку серпня два дні. Усіх акторів відбирали на місці. Події у кліпі відбуваються на єврейському весіллі в українському селі кінця XIX століття. На відео багато пейзажів та масових сцен.

 

Найколоритнішими персонажами стали танцюючий п'яниця та чорношкірий рабин. Рабина зіграв 29-літній американський репер Нісим Барух. За температури +30 градусів чоловік танцював у грубій сорочці, чорному пальто та кирзових чоботях. У роботі багато тварин: коза, кінь, кури, вівці. Під час зйомок поводилися норовливо, коза не йшла в потрібному напрямку. 12 разів кінь із возом їздив в обидва кінці вузькою вулицею задля однієї сцени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода показала перші кадри нового кліпу

Кліп вирізняється релігійною тематикою. У чоловіків на головах ярмулка, тобто традиційний єврейський чоловічий убір. По сюжету ярмулки роздають всім охочим, зокрема хлопчакам. Жінки не танцюють, не співають, майже не всміхаються.

 

Кліп транслюватимуть тільки в Ізраїлі та США. Український глядач скоро зможе переглянути його на відеоресурсі YouTube.

Гад Ельбаз народився 20 серпня 1982 року в ізраїльському Тель-Авіві в сім'ї репатріантів з Марокко. Його батько - співак Бенні Ельбаз. Музичну кар'єру почав у 4 роки. Ельбаз відомий хітом Halayla Zeh Hazman. 2005-го випустив альбом Meanings, проданий в Ізраїлі тиражем 100 тисяч копій. Проживає в Холоне. Одружений, має 3 дітей.

Нагадаємо, гурт із Сум The Elephants презентував дебютну відеороботу на пісню Friends. Режисером кліпу став Євген Філатов, відомий під псевдонімом The Maneken.

Зараз ви читаєте новину «Пияка на єврейському весіллі знімали в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі