середа, 23 квітня 2014 15:24

Про "Коханого волоцюгу" і мудрість українців - нові книги Надії Гуменюк і Володимира Лиса

 

Нові книжки подружньої пари Володимира Лиса та Надії Гуменюк, майже одночасно, вийдуть друком цієї весни. Повісті про любов "Коханий волоцюга" від української письменниці Надії Гуменюк вже у продажу з квітня, а нову книгу "Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї" народний письменник Володимир Лис представить у травні. Вийдуть вони у видавництві "Клуб сімейного дозвілля".

Нова книга-літопис від лауреата численних нагород та премій Володимира Лиса – це життєвий досвід на перший погляд звичайної сільської жінки, бабусі Пелагеї, - це та сама велика мудрість нашого народу. І можливість долучитися до неї - велике щастя. "Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї" не просто книжка — це літопис народного досвіду, пам'ятник правічній мудрості українського народу. І цією мудрістю щедро ділиться людина чиста, глибока — і водночас дуже проста. Власне, яким і повинен бути справжній мудрець.

Книга Надії Гуменюк "Коханий волоцюга" - увібрала в себе вісім маленьких повістей про кохання. Вісім простих історій, які поцілять у саме серце, пройдуть наскрізь і залишать по собі спогади. Спогади про своє, бо в кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. А якою вона була — запаморочливо щасливою чи пронизливо болісною або тою та іншою одночасно, — мабуть, не так уже й важливо.

"Ці історії взаємин двох неможливо читати без душевного щему. Бо в них не тільки цікаве переплетіння сюжетних ліній, а й витончені малюнки порухів душ — чоловічої і жіночої. Тому після прочитання книжки з'являється відчуття доторку до вічної тайни гармонії, на якій тримається світ", - каже Володимир Лис про книгу "Коханий волоцюга".

Зараз ви читаєте новину «Про "Коханого волоцюгу" і мудрість українців - нові книги Надії Гуменюк і Володимира Лиса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі