понеділок, 05 жовтня 2015 11:31

З'явився фінальний трейлер нового фільму про Бонда

З'явився фінальний трейлер нового фільму про Бонда

Кінокомпанія Sony Pictures Entertainment опублікувала в своєму каналі на YouTube фінальний трейлер фільму "007: Спектр" про британського спецагента Джеймса Бонда.

У 75-секундному ролику демонструються уривки протистояння Бонда у виконанні Деніела Крейга і злочинної організації "Спектр". Агент кілька разів перетинається з Францем Оберхаузером, якого зіграв австрійський актор Крістоф Вальц, відомий за стрічками Квентіна Тарантіно "Безславні виродки" і "Джанго вільний". В одній зі сцен Бонд рятується від уламків зруйнованої будівлі, потім бере участь в гонитві в засніжених горах, а також польоти на різній авіатехніці.

"007: Спектр" вийде в світовий прокат 26 жовтня. Стрічка стане четвертим фільмом бондіани для Крейга і другим для режисера Сема Мендеса. Попередня картина франшизи "007: Координати "Скайфолл"" стала найуспішнішою в історії кіно про Бонда, зібравши по всьому світу 1,1 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «З'явився фінальний трейлер нового фільму про Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі