четвер, 02 квітня 2015 10:05

Остання роль Пола Уокера і жінка-снайпер, якій не було рівних - кінопрем'єри 2 квітня

Остання роль Пола Уокера і жінка-снайпер, якій не було рівних - кінопрем'єри 2 квітня
Фото: auto.tsn.ua

Перший тиждень квітня приготував для кіноманів кілька приємних сюрпризів. Шанувальники загиблого Пола Уокера отримають можливість побачити останню роль свого улюбленця в Форсаж 7, а любителі фільмів на історичну та військову тематику не зможуть пропустити Незламна. Пригодницький бойовик Останні лицарі припаде до смаку фанатам масштабних битв, а комедія Любовна заковика допоможе трохи відволіктися.

Форсаж 7
Сьома частина Форсажу зібрала по-справжньому зоряний склад: Він Дизель і Джейсон Стейтем, Дуейн Джонсон і Курт Рассел. Компанію цим крутим хлопцям на екрані склав і Пол Уокер, для якого ця роль стала останньою. За трагічним збігом обставин зірка франшизи про шалену їзду загинув в автокатастрофі 30 листопада 2013. Після смерті виконавця однієї з головних ролей до зйомок недознятих сцен залучили двох його братів Калеба Уокера і Коуді Уокера, а прем'єру фільму перенесли на квітень 2015 року.


Останні лицарі
"Честь - це те, з чим народжуються. Її неможливо відняти ", - це життєвий принцип відважного воїна Райдена і його соратників. Після вбивства їх правителя вони вступають в бій проти тирана, який захопив владу. Глядачі поринуть в атмосферу жорстокого Середньовіччя, коли жага влади розв'язувала війни, а справедливість відстоювалася в кривавих битвах.


Любовна заковика
Ми могли й не побачити цю комедію - фільм зняли ще в 2008 році, і весь цей час він все ніяк не виходив у прокат. Але тепер час настав, і глядачі зможуть дізнатися історію офіціантки Еліс, якій в голову потрапив цвях. Така нетипова травма викликала нетипові ускладнення - тепер Еліс відчуває неприборканий сексуальний потяг. Чи вдасться головній героїні повернутися до колишнього життя?


Незламна
Військова драма розповідає реальну історію легендарної Людмили Павличенко, яка добровольцем пішла на фронт і стала найуспішнішою жінкою-снайпером у світовій історії. Сміливою дівчиною захоплювалися не тільки солдати і військове керівництво, її відвагу цінували і за кордоном. Після поранення в 1942 році Павличенко відправили з делегацією в США, де вона була на прийомі у президента Франкліна Рузвельта, а пізніше Елеонора Рузвельт запросила її в поїздку по країні.

"Джентльмени! Мені 25 років. На фронті я вже встигла знищити 309 фашистських загарбників. Чи не здається вам, джентльмени, що ви занадто довго ховаєтеся за моєю спиною ?! ", - ці слова Павличенко одночасно шокували і захопили американців.

Фільм є спільним кінопродуктом України і Росії, але в російському прокаті стрічка отримала іншу назву - "Битва за Севастополь".

Зараз ви читаєте новину «Остання роль Пола Уокера і жінка-снайпер, якій не було рівних - кінопрем'єри 2 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі