пʼятниця, 17 квітня 2015 12:32

Показ фільму "Номер 44" у Грузії також відклали

Показ фільму "Номер 44" у Грузії також відклали

Прем'єра американського фільму "Номер 44", який мав стартувати в прокаті в Тбілісі 16 квітня, відкладається до жовтня поточного року, повідомила менеджер зі зв'язків з громадськістю Мережі кінотеатрів Тбілісі Ірина Кіласонідзе, передає "Інтерфакс".

"Права показу цього фільму ми купили в української компанії "Інтерсінема", яка вчора зв'язалася з нами і повідомила про перенесення прем'єри фільму на жовтень поточного року. Для нас було несподіваним дізнатися про це рішення за день до прем'єри фільму", - сказала Кіласонідзе.

Нагадаємо, спочатку прем'єру американського фільму "Номер 44" про маніяка сталінської доби, що є екранізацією роману британського письменника Тома Роба Сміта "Child 44", в якому знялись зірки Том Харді і Гері Олдмен, зняли з прокату в Росії. Мінкульт Росії назвав фільм неправдивим та таким, що "викривляє історичні факти".

Після цього російська компанія "Централ Партнершип" повідомила, що відкликає ліцензію на прокат фільму в Україні. Через це українська компанія Multi Media Distribution змушена зняти картину з прокату.

Трилер "Номер 44" режисера Даніеля Еспіноси за романом Тома Роба Сміта Child 44 не буде також показаний у прокаті у Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Показ фільму "Номер 44" у Грузії також відклали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі