пʼятниця, 16 вересня 2016 10:30

Поет прокоментував ціни на книжки на Форумі видавців у Львові

Поет прокоментував ціни на книжки на Форумі видавців у Львові
gazeta.ua

Форум видавців не повинен перетворюватися на книжковий ринок. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів поет Віктор Неборак.

"Елемент продажу книжок на Форумі видавців є, але він не головний. Форум, як і київський "Книжковий арсенал", вписується у виставкову культуру України. Існують виставки медичні, технічні. Форум - одна з таких. Тут присутній елемент карнавалу. Для людей це свято", - каже він.

На презентації Неборак оголошує читачам, що залишить в Інституті Івана Франка у Львові з десяток примірників своєї книги "Іван Франко: вершини і низини" за зниженою ціною – 68 грн. У книгарні видання коштує 138 грн.

"На форумі книжки мають коштувати в 1,5-2 рази дешевше, аніж в книгарнях. А тут деколи книги навіть дорожчі, особливо нові. Форум не повинен перетворюватися на книжковий базар. Таким він зараз є. Покупці на таких подіях мають бути не масові, а оптові", - наголошує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поет Віктор Неборак презентував книжку

Нагадаємо, у Львові триває 23-й Форум видавців. У програмі заплановано 1259 подій з учасниками зі 28 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Поет прокоментував ціни на книжки на Форумі видавців у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі