вівторок, 22 липня 2014 17:31

"Поїдемо і відкриємо Порошенку очі на керівництво АТО", - матері дніпропетровських десантників

"Поїдемо і відкриємо Порошенку очі на керівництво АТО", - матері дніпропетровських десантників
http://www.volynpost.com

 Матері дніпропетровських десантників, які зараз в зоні АТО, планують поселитися під стінами адміністрації президента України. Хочуть зустрітися з Петром Порошенком та розповісти йому реальну картину умов, в яких воюють їхні сини-десантники. Про це "Gazeta.ua" повідомила Надія Курамшина, голова організації Союзу солдатських матерів "Захист".

 "Всі прекрасно розуміють, що керівництво Збройних сил України дурить Президента. Вони доповідають про те, що в солдатів усе є, повністю забезпечені амуніцією. Про що вони говорять? В мене син приїжджав на 5 днів додому із зони АТО. Я йому зашивала розірвану розгрузку. Хлопці є без касок, наколінників, взагалі без нічого. А десантників, між іншим, виставляють на передову, бо вони штурмують ворога. В той час командир десь позаду в бронежелеті, - розповіла жінка. - Один хлопець під час охорони блок-поста під Амросіїівкою отримав контузію — відкриту черепно-мозкову травму, на двох очах запалився коньюктивіт, має поранення обличчя. Звернулися, щоб його визнали учасником антитерористичної операції, дали кошти, які зобов'язані дати. Ходили по всіх чиновниках. А зіткнулися просто зі стіною, командир його частини сказав, що він не є учасником, бо просто охороняв блок-пост. Як так? Президент цього не знає, бо командири бояться про це говорити, трусяться за свої зірки на погонах. Але ми мовчати не будемо. Поїдемо і відкриємо Порошенку очі на керівництво АТО".

 Жінки із "Захисту" планують найближчими днями вирушити в столицю, поставити біля приміщення адміністрації президента намети.

 "В нас все організовано, не збираємо якийсь балаган. Домовилися, що з облаштуванням нам допоможуть київські волонтери. Я сказала своїм із організації:дівчата, тепер не дамо, щоб наші сини там сиділи без нічого. Вони повинні бути одягнені, нагодовані. Досить з нас знущатися, - продовжила Надія Курамшина. - Якщо якісь мами захочуть до нас приєднатися, можуть подзвонити на номер 0506439946, пояснимо всі деталі".

 Жінки свої претензії написали у відкритому листі до Порошенка. Також з листом звернулися до Путіна, назвали його "соромом російського народу".

Зараз ви читаєте новину «"Поїдемо і відкриємо Порошенку очі на керівництво АТО", - матері дніпропетровських десантників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути