понеділок, 01 липня 2013 16:52

Пісня KOZAK SYSTEM увійшла до п'ятірки кращих пісень за версією британського музичного журналу

Автор: Фото: youtube.com
 

Пісня гурту KOZAK SYSTEM "Шабля!" потрапила до CD-додатку одного з найпопулярніших британських музичних журналів "Songlines Magazine". CD кожного номеру журналу містить 10 треків з кращих нових релізів планети і 5 пісень, вибраних селебрітіз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Kozak system" заспіває козацькі пісні в стилі реґґі

"Саме "Шаблю" відзначив у інтерв'ю соліст Gogol Bordello Євген Гудзь – експерт червневого номеру – помістивши пісню у плейлист поряд з Гораном Бреговічем, - говорить піар-менеджер групи KOZAK SYSTEM Ольга Єрмак. - Після виходу в Україні на Comp Music/EMI, релізу у Польщі на Lou&Rocked Boys, на культовому лейблі "Мистерия звука" в Росії, видання пісні британським Songlines і скорою прем'єрою в Канаді альбом KOZAK SYSTEM "Шабля" стає міжнародним".

За словами лідера гурту Івана Леньо, "успіх "Шаблі" у тому, що нам вдалося за допомогою музичних засобів відтворити правдиву картину справжньої чоловічої енергії".

Цього літа  KOZAK SYSTEM взяв участь у фестивалі  Life Festival Oswiecim у Польщі: в останній день фестивалю гурт зіграв на одній сцені зі Стінгом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Козак - це українська версія джентльмена" - рок-гурт KOZAK SYSTEM

У серпні KOZAK SYSTEM двічі вийдуть на сцену Przystanek Woodstock. Цей рок-фестиваль Польщі є найбільшим у Європі і перевершує навіть відомий Szіget.

13 липня KOZAK SYSTEM зіграє у програмі з "Мумий Троль", "Би-2", "Ленинград" і "Дельфин" на фестивалі The Best City.UA в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Пісня KOZAK SYSTEM увійшла до п'ятірки кращих пісень за версією британського музичного журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі