середа, 26 червня 2013 16:10

Пісню Арбеніної хочуть взяти на саундтрек до фільму із Депардьє

Пісню Арбеніної хочуть взяти на саундтрек до фільму із Депардьє
Фото: musecube.org

Співачка Діана Арбеніна зараз думає над тим, щоб віддати одну із своїх пісень на саундтрек до одного з російських фільмів. Про це вона розповіла журналістам на прес-конференції.

"Недавно до мене звернулись продюсери, що хотіли б взяти одну із моїх пісень на саундтрек до фільму. Хто режисер не скажу. Єдине, про що можу говорити, що там гратиме Жерар Депардьє. Окрім нього там знімається ще Костя Хабенський, Аня Міхалкова. Це якийсь історичний фільм. Зараз я поки думаю, чи працювати з ними чи ні", - зауважила Арбеніна.

Недавно з нею в кліпі знялася акторка та близька подружка Діани Чулпан Хаматова.

"Чулпан вже всім друзям показала, їй робота дуже сподобалась. А мені ні. Тому сподіваюсь восени перемонтую його по новому", - каже Арбеніна.

Що ж до питання про тенденцій в її творчості, то їх в співачки нема.

"Тенденцій нема. Теж можна сказати, що дівчина має спати по 5-10 годин. Але ж жодна нормальна людина о десятій вечора не лягає. В житті робиш те, що хочеш робити. І якщо ти можеш дозволити собі випустити сингли, при тому, що сингли зараз взагалі не продаються і це мимо каси, але якщо це можна собі дозволити, то чому б і ні. Мені 38 років скоро. Тому в ці роки я вже можу дозволити собі жити так, як я хочу. І приїжджати в те місто, яке я люблю, теж можу собі дозволити просто так", - наголосила Діана.

Зараз ви читаєте новину «Пісню Арбеніної хочуть взяти на саундтрек до фільму із Депардьє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі