пʼятниця, 01 серпня 2014 12:50

"Патріотизм не вимірюється в частоті одягання вишиванки" - Кузьма Скрябін

"Патріотизм не вимірюється в частоті одягання вишиванки" - Кузьма Скрябін
Фото: kalamit.info

Оголошення групою "Скрябін" гастролей по США в серпні цього року викликало гостру негативну реакцію громадськості, повідомляє Cultprostir. За словами лідера команди Андрія "Кузьми" Кузьменко, на адресу музикантів посипалися звинувачення в "непатріотичності" і "недоцільності".

Як каже Кузьма, особливе невдоволення викликало те, що "Скрябін" виступить в США 24 серпня, в День незалежності України. Головний аргумент критиків - "непатріотичність" українців, які проживають за кордоном. "Яке право ви маєте вимірювати патріотизм українців, які проживають в Америці? Тих людей, які і під час революції, і зараз постійно допомагають тим, хто тут в Україні?.. Будьте розумні і взаємоввічливі, не вимірюється патріотизм в частоті одягання вишиванки", - написав Кузьма на своїй сторінці в Facebook.

Гонорари за американські концерти "Скрябіна" (деякі частково, деякі цілком) будуть перераховані на допомогу сім'ям Небесної Сотні й української армії.

Графік гастролей групи в США:

15 серпня – Клівленд
16 і 22 серпня - Нью-Йорк
17 серпня - Нью-Джерсі
19 серпня - Сан-Франциско
20 серпня - Лос-Анджелес
23 серпня – Чикаго
24 серпня – Філадельфія

Зараз ви читаєте новину «"Патріотизм не вимірюється в частоті одягання вишиванки" - Кузьма Скрябін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі