пʼятниця, 01 серпня 2014 13:40

Загони терористів поповнили стрільці з Латвії - ЗМІ

Загони терористів поповнили стрільці з Латвії - ЗМІ
Фото: unian.ua

На підмогу терористам прибули етнічні росіяни, які є громадянами Латвії, про це пише Еспресо.TV з посиланням на голову громадської організації Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитра Снєгирьова.

Він каже, що факт присутності бойовиків з Латвії в Україні підтвердив і проросійський громадський активіст Володимир Лінденберг у соціальних мережах. Той відзначив, що група добре підготованих стрільців з Латвії "прибула до Новоросії".

Снєгірьов знає, що Міністерство внутрішніх справ Латвії володіє інформацією про перебування на території України своїх громадян, які беруть участь у збройних акціях терористичних угрупувань на Донбасі.

Снєгірьову відомо про 15 активістів латвійської проросійської громадської організації "Русская заря", громадянина Латвії Бердніка та депутата Європарламету Тетяну Жданок, які мають відношення до діяльності терористичних угрупувань на Донбасі. "У разі підтвердження цієї інформації, МЗС має відреагувати, адже наявність в Україні громадян іноземних держав, які воюють на боці терористів, свідчить про те, що Україна стала жертвою міжнародного тероризму", - уточнив Снєгирьов.

Зараз ви читаєте новину «Загони терористів поповнили стрільці з Латвії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути