вівторок, 06 жовтня 2015 12:00

Батько Анджеліни Джолі зіграє у спін-оффі Гаррі Поттера

Батько Анджеліни Джолі зіграє у спін-оффі Гаррі Поттера

Американський актор Джон Войт, відомий за фільмами "Перл Харбор" і "Скарби нації", зіграє в пригодницькій стрічці "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання", яка стане спін-оффом кіносерії про Гаррі Поттера. Яка саме роль йому дісталася, не уточнюється, передає The Hollywood Reporter. Прем'єра запланована на 18 листопада 2016 року.

Крім того, до проекту приєднаються молоді актриси Джемма Чан і Кармен Еджого. Перша знайома глядачам по декільком епізодам серіалів "Доктор Хто" і "Шерлок", друга — за драмою "Сельма".

Головну роль — ботаніка Ньюта Скамандера — зіграє Едді Редмейн, який завоював популярність після виходу стрічки "Всесвіт Стівена Хокінга". Також участь у проекті підтвердили Езра Міллер, Колін Фаррелл і Кетрін Уотерстон.

У всесвіті Гаррі Поттера "Фантастичні звірі" — це шкільний підручник, за яким займалися головні герої. Ботанік Скамандер — автор книги, що написав її приблизно за 70 років до подій оригінальної серії фільмів. Нова стрічка розповість про пригоди Ньюта під час роботи над своєю працею, проте авторка поттеріани Джоан Роулінг підкреслює, що "Фантастичні звірі" — це не пріквел серії, а спін-офф, і він ніяк не торкнеться основних героїв всесвіту.

Роулінг сама написала сценарій фільму. Ймовірно, що після першої стрічки з'являться два продовження, які вийдуть в 2018 і 2020 роках.

Зараз ви читаєте новину «Батько Анджеліни Джолі зіграє у спін-оффі Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі