четвер, 19 листопада 2015 09:15

Нові "Голодні ігри", монстри і загадкове вбивство - кінопрем'єри 19 листопада

Нові "Голодні ігри", монстри і загадкове вбивство - кінопрем'єри 19 листопада
Фото: chto-proishodit.ru

Найбільш гучною і довгоочікуваною прем'єрою цього тижня є фантастичний пригодницький фільм "Голодні ігри: Переспівниця. Частина II" - фанати по всьому світу з нетерпінням чекали завершальну частину історії про вогняну Кітніс. Крім того, на екрани виходить детективний трилер "Таємниця в їхніх очах", комедія "Кандидат", фантастична комедія "Все як ти захочеш" і фільм жахів "Місто монстрів". Приємного перегляду!

"Голодні ігри: Переспівниця. Частина II"

У заключній частині франшизи безстрашна Кітніс Евердін і норовливий Піт Мелларк кидають виклик Капітолію. Вони очолять повстання і спробують повалити президента Сноу.

"Таємниця в їхніх очах"

У сміттєвому контейнері знаходять невпізнане тіло молодої дівчини. Коли на місце події прибуває група федералів, з'ясовується, що вбита дівчина - дочка слідчої Джесс. На цей раз доказів недостатньо і підозрюваного доводиться відпустити. Але через десять років Рей, напарник Джесс, наполягає на відновленні справи. Тепер винному не вдасться втекти від правосуддя.

Головні ролі у трилері виконали Ніколь Кідман, Джулія Робертс і Чіветель Еджіофор, номінант на премію Оскар за драму "12 років рабства".

"Кандидат"

У новій комедії за участю зірки "Американського пирога" Джейсона Біггза мова піде про політику, в якій теж є місце веселощам. Журналіст Філ Кемпбел втрачає роботу, але сидіти без діла йому не доводиться - його друг має намір отримати місце у міській раді Сіетла, і Філ погодився йому допомогти.

"Все як ти захочеш"

Учитель-невдаха Нік Кларк отримує дар від інопланетян - тепер він може виконувати будь-які бажання. Як виявилося, бажання Ніка не надто оригінальні: стати президентом США, спокусити неприступну красуню, змусити заговорити власного пса... Чи зможе Нік розумно розпорядитися своїм даром?

"Місто монстрів"

Десять історій про монстрів, прибульців, маніяків та іншу нечисть переплітаються разом в американському передмісті, де на Хеллоуїн жителів чекає по-справжньому жахлива ніч.

Зараз ви читаєте новину «Нові "Голодні ігри", монстри і загадкове вбивство - кінопрем'єри 19 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі