пʼятниця, 21 листопада 2014 13:35

"Нова подружка" Озона вийшла в український прокат

"Нова подружка" Озона вийшла в український прокат

В український прокат вийшов новий фільм Франсуа Озона – одного з найвідоміших сучасних французьких режисерів. Сценарною основою для "Нової подружки" стало оповідання Рут Ренделл "Друг, який бажає вам добра", що побачило світ у 1985 році. Про це повідомляє Cultprostir.

Озон знову торкнеться своїх улюблених тем: гендерна ідентичність, подолання умовностей і забобонів сучасного суспільства заради здобуття любові та позбавлення самотності. Прем'єра картини "Нова подружка" відбулася на Міжнародному кінофестивалі в Торонто.

"Я дуже люблю фільми Франсуа Озона і рада тому, що ми випускаємо його картину в український прокат. Озон – режисер ніжний, провокативний, до болю щирий, він, як завжди, мріє про дитину і на сей раз – майже гармонійний. Саме таким постав Озон у його "Новій подружці". Як дистриб'ютори ми демонстрували в Україні багато фільмів Озона, в тому числі, його знамениті "Басейн" і "5х2", і ми завжди з цікавістю стежимо за новими роботами майстра", – розповіла Сultprostir Марина Шух, виконавчий директор "Артхаус трафік".

Зараз ви читаєте новину «"Нова подружка" Озона вийшла в український прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі