понеділок, 08 грудня 2014 17:40

"Незламна" - вийшов трейлер фільму про українку-снайпера

"Незламна" - вийшов трейлер фільму про українку-снайпера

У мережі відбулася прем'єра трейлера україно-російської біографічної військової драми про подвиги знаменитої жінки-снайпера Людмила Павличенко. У російський прокат стрічка вийде під назвою "Битва за Севастополь", а в український - "Незламна".

Дії в стрічці розгортаються з 1937-го по 1957 рік. Робота над фільмом теж зайняла чималий відрізок часу: підготовчий процес почався ще 20 грудня 2012 року, а самі зйомки стартували в Севастополі в листопаді 2013-го.

Свою картину режисер фільму Сергій Мокрицький називає мелодрамою. "Війна - це облямівка, хоч і досить потужна. У фільмі є серйозні батальні сцени: перший бій Людмили, перше вбивство, багато ефектних вибухів, оборона Севастополя ... Але, насамперед, це історія про дивовижну українську дівчину зі складною долею і її трьох доленосних чоловіків" - каже режисер

"З радістю презентуємо перший офіційний трейлер #Незламна! Наш фільм став першим національним проектом, який взяв у дістрибуцію найбільший світовий мейджор "Двадцяте Століття Фокс". В українських кінотеатрах прем'єра запланована навесні 2015 року" - повідомляється на офіційній сторінці Незламної в Facebook.

Чотирисерійну телеверсію фільму Незламна покаже канал Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Незламна" - вийшов трейлер фільму про українку-снайпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі