четвер, 25 грудня 2014 14:18

Невідомі злили в мережу ще 14 треків з нового альбому Мадонни

Невідомі злили в мережу ще 14 треків з нового альбому Мадонни

Невідомі опублікували в інтернеті 14 пісень з незакінченого альбому Мадонни під назвою Rebel Heart, повідомляє Billboard.

Поп-виконавиця поки воліє не коментувати подію в соціальних мережах. Це вже друга витік музичного матеріалу співачки в інтернет. Реліз Rebel Heart мав відбутися тільки 10 березня.

"Це час, в якому ми живемо. Подивіться, що відбувається з Sony Pictures. Це безумство. Інтернет, з одного боку, - конструктивна і корисна річ, з іншого - небезпечна і травматична", - зазначила Мадонна в бесіді з Billboard.

Альбом Rebel Heart, який поки що перебуває в роботі, був анонсований співачкою 20 грудня 2014 року, хоча спочатку планувалося представити його в кінці зими або навесні наступного року. Таке рішення було прийнято після витоку 13 пісень з платівки в інтернет. У відповідь на дії хакерів Мадонна в день анонсу подарувала шанувальникам шість пісень - вони в даний час доступні для скачування в iTunes за умови попереднього замовлення самого диска.

Таким чином, у відкритому доступі в мережі сьогодні вже розміщені 27 композицій.

Поп-виконавиця назвала дії зловмисників насильством над художником і порівняла їх з тероризмом. Вона також попросила прихильників не слухати пісні, що з'явилися в мережі, так як це всього лише демоверсії, які до релізу платівки зазнають багаторазових змін.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі злили в мережу ще 14 треків з нового альбому Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі