четвер, 08 жовтня 2015 15:16

На виставці в Каннах показали першу серію "Секретних матеріалів"

На виставці в Каннах показали першу серію "Секретних матеріалів"

Перший епізод нового сезону серіалу X-files ("Секретні матеріали") був показаний у вівторок на виставці індустрії розваг MIPCOM, що проходить у Каннах, повідомляє The Hollywood Reporter.

Публіка в Палаці фестивалів, де пройшов показ, багаторазово аплодувала після закінчення серії.

Епізод став у франшизі першим з моменту закриття серіалу в 2002 році. Двох головних героїв серіалу, спецагентів ФБР Фокса Малдера і Дани Скаллі зіграють актори, які грали і в перших дев'яти сезонах - Девід Духовни і Джилліан Андерсон. Як зазначив з цього приводу засновник і виконавчий продюсер серіалу Кріс Картер, "моя мрія здійснилася". У той же час він зазначив, що "Малдер і Скаллі будуть у візках до того моменту, коли серіал закінчиться".

Нові серії переносять Скаллі і Малдера в теперішній час, де їм доведеться боротися зі світовим змовами сучасності. Згідно з сюжетом, агенти будуть розділені, як в професійному, так і в особистісному аспекті, проте потім об'єднають свої зусилля.

Також повідомляється, що початкові титри і музична заставка серіалу залишаться такими ж, як і у оригінального X-files. "Ми думали про зміну початкових титрів, однак потім зрозуміли, що це було б сприйнято як блюзнірство", - зазначає Картер.

Серіал буде показуватися на телеканалі Fox починаючи з 24 січня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «На виставці в Каннах показали першу серію "Секретних матеріалів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі