понеділок, 28 жовтня 2013 16:14

На концерт гурту "Ленінград" у Київ їхали з Одеси, Харкова і Ялти
36

26 жовтня у столичному клубі "Stereo Plaza" відбувся виступ російського гурту "Ленінград".

Музикант і художник Сергій Шнуров вже не перший десяток років дивує талановитими текстами пісень і епатажними вчинками. На сцені зазвичай з'являється то в червоних трусах дружини, то в яскравій шубі. На живих виступах у компанії духової секції Шнуров перетворює публіку різних вподобань і соціальних рівнів на хор із непоганими танцювальними навичками. Так було й під час осіннього концерту.

Виступ гурту "Ленінград" зібрав рокерів в косухах, вишукано одягнених дівчат і хлопців у спортивних штанах. Втім, спортивні штани з лейблом "Адідас" одягнув і сам Шнуров. Вийшов на сцену і в темно-синій сорочці в біле сердечко. За півгодини до початку концерту о 20.00 зал заповнився вщент. Музиканти зіграли три відділення з давно відомими слухачам хітами а також презентували нову пісню "Баба не моего масштаба". Співав її один із барабанщиків, а наприкінці концерту музикантів попросили повторити цю пісню на "біс".

"Тут люди все разные, потому что Шнурова любят все. А любят его, потому что поет не про какие-то там "лютики-цветочки", а про реальную жизнь, - каже Оксана, 26 років. Дівчина прийшла на концерт разом із двома подругами. Під час перших пісень у залі зав'язалася бійка. Помітівши це, Сергій Шнуров на хвилину перервав виступ і сказав до публіки: Ребята, не устраивайте пи***, мы и так к вам раз в год приезжаем. Давайте лучше отрываться будем".

"Концерт був нічим не гірший, ніж минулого року. Помітив людей із Ялти, Одеси і Харкова. Їхали сюди, щоб послухати і подивитись концерт. Легкий негатив лишило те, що цього разу не було вокалістки Юлії Коган. Вона пішла, здається, з місяць тому. А так - круто, як завжди. Драйв, хороший звук, потужна енергетика і якісна музика", - ділиться враженнями Сергій, відвідувач концерту.

Юлія Коган і справді пішла з гурту восени цього року. Джазова співачка почала співпрацю з Ленінградом 2007 року в якості бек-вокалістки. У грудні 2008-го було оголошено про те, що група припиняє творчу діяльність. Однак у 2010-му колектив відновив діяльність, і до його складу знов увійшла Коган. А в інтерв'ю Юлія стверджувала, що знайома зі Шнуровим понад 14 років і час від часу щось співала з його гуртом ще з початку існування "Ленінграду". Замість неї тепер співає Аліса Вокс-Бурмістрова. Раніше в гурті "Ленінград" вона співала на бек-вокалі.

"Коли є дівчина, то є стимул випендритись, поводитись і говорити більш круто, ніж ти можеш на справді", - коментує музикант.

Концерт тривав 2,5 години з двома перервами по 10 хвилин. На останній пісні Шнуров зняв сорочку і почав дражнити публіку, злегка приспускаючи штани, але не зняв їх.

Зараз ви читаєте новину «На концерт гурту "Ленінград" у Київ їхали з Одеси, Харкова і Ялти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі