пʼятниця, 11 липня 2014 10:50

На кордоні терориста "ДНР" не пустили додому у Росію
7

Фото: dpsu.gov.ua

Учора прикордонники затримали чоловіка, громадянина Росії, який їхав додому з "терористичної служби" у лавах армії "ДНР". Схопили його на пункті пропуску "Успенка".

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

"Під час здійснення прикордонного контролю з'ясувалося, що у росіянина, який повертався додому в пішому порядку, була відсутня імміграційна карта. В ході подальшої перевірки працівники пункту пропуску виявили серед його особистих речей посвідчення "ДНР", фотоапарат , кілька телефонів, зарядні пристрої, понад тисячу російських рублів, карту пам'яті, банківську карту "Сбербанк", складаний ніж, заглушку від ручної гранати, наклейки так званого "народного ополчення Донбасу", прапор Новоросії, газети "Новоросія" і "Гражданин созидатель", журнал ФСБ по Ростовській області", - деталізується у повідомленні.

Також зазначається, що чоловік мав при собі карту Донецької області, наклейки руської православної армії, представницькі картки, камуфльовану накидку, ручну пов'язку народного ополчення Донбасу, нашивки Новоросії та ополчення Донбасу, агітаційний плакат ДНР, підсумок з протигазу, медичні препарати тощо.

Прикордонники передали російського громадянина до антитерористичного центру.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні терориста "ДНР" не пустили додому у Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути